Bestilling og betaling

Bestilling hos Antik og Gamle Møbler foregår pr. e-mail eller telefonisk.
Der kan sendes email direkte fra det ønskede emne ved at klikke på “Send forespørgsel på email” under hvert emne. Vi vil herefter modtage en email med henvisning til det emne, der forespørges på.
Husk at oplyse adresse, telefonnummer emailadresse.

Bestilling

 1. Du sender en forespørgsel på email direkte fra det ønskede emne på siden. Ved bestilling af beslag skrives en mail email@antikcarl.dk
 2. Vi besvarer emailen med spørgsmål om ønsket betalingsform og fragt
 3. Vi sender herefter et link til betaling incl. forsendelse for betalingskort via PayPal (alternativ, bank overførsel eller Mobile Pay)
 4. Vi afsender emnet med post eller fragtmand, når betalingen er registreret

Ved beslag husk også at oplyse antal.

Køb og betaling

Der er følgende muligheder for betaling:

 • PayPal, hvor der kan betales med betalingskort.
  Betaling på PayPal kan på nuværende tidspunkt kun ske med VISA/Dankort. Et almindeligt Dankort uden Visa, kan ikke benyttes. Vi sender et PayPal betalingslink ved handel via internettet.
  Klik her for yderligere information om PayPal.
 • Bankoverførelse til Frøs Sparekasse 9738 xxxxx
  Når beløbet er registreret her, vil det bestilte blive afsendt hurtigst muligt herefter med fragtmand eller post.
  Fra udlandet 
 • Mobile Pay på telefon 56 984.
 • I butikken modtager vi også Visa og Mastercard.

Forsendelse

Levering overalt i Danmark ca. 1 gang om ugen af fragtmand til favorable priser. Priser typisk 400-600 kr. for møbler. Indenfor en radius af 50-100 km. leverer vi selv til en aftalt pris. Levering til gadedøren. Fragtprisen tillægges fakturaen. Betalingen foretages samtidigt med betaling af selve varen.

PostNord benyttes til forsendelse af småting. Møbler sendes med fragtmand. Fragtprisen afhænger af størrelse og afstand. Vi undersøger gerne og oplyser fragtprisen før betaling af og afsendelse. Fragten betales af køber.

Beslag og mindre ting sendes pr. post. Se Postnords takster her

Fortrydelsesret

Køb via Internettet er det, man kalder fjernsalg, og der har du, i modsætning til et almindeligt køb i en butik, ret til at fortryde købet op til 14 dage efter, du har modtaget varen. Fragt og øvrige omkostninger i forbindelse med eventuel returforsendelse sker på købers regning og initiativ.

Det er også muligt at afhente varerne hos os i butikken.